Om oneblackcar

Oneblackcar blev grundlagt i 2010 af Christian Arhøj, som har mere end 20 års erfaring med retail af eksklusive hårprodukter til ind- og udland. Vi beskæftiger os primært med salg til saloner i Danmark, Norge og Sverige. I dag består holdet foruden Christian af sælgerne Karina, Mike og Pernille samt Sidsel, Trine og Emma, der er kommunikations- og marketingansvarlige.

Hos Oneblackcar arbejder vi ud fra en vision om, at vi udelukkende vil tilbyde vores kunder high-end produkter og professionel service. Dette indebærer blandt andet, at vi bestræber os på altid at tilbyde en gnidningsfri bestillingsproces, hurtig levering og kompetent vejledning. Vores salgskonsulenter undervises jævnligt, så de kan tilbyde den nyeste viden, når det kommer til vores brands. Derudover afholder vi jævnligt kundeaftener og kurser, så vi kan sikre os, at vores kunder altid er klædt godt på til at kunne yde forbrugeren den bedste service.

Mærkerne vi fører hos Oneblackcar er valgt ud fra visioner om høj kvalitet, en stærk identitet og et holistisk produktsyn. Produkterne skal være lækre at have mellem hænderne, nemme at anvende og naturligvis give et fantastisk resultat.